»
Organizare Evenimente » Zile de Nastere

Inchiriere sala zi de nastere Cluj pentru petrecerea ta


 
organizare zile de nastere cluj
ADAM’s Events & Restaurant iti ofera o Sala evenimente Cluj, locul în care ziua de naştere este transformată intr-o zi magică. În cadrullocaţiei noastre veţi oberva că profesionalismul este perfect îmbinat cu creativitatea şi pasiunea, prin acestea evenimentele noastre sunt cele mai reuşite.  De aceea, punem la dispoziţie servicii complex personalizate după necesităţiile oricărui client.  
           
Locaţia dispune de un spaţiu generos, poziţionarea interioară precum şi zona lounge sunt aspecte importante spre realizarea unei zile de naştere perfecte. Locaţia dispune de un spaţiu disponibil de 300 locuri. Pentru cei ce intentioneză să-şi serbeze ziua de naştere alături de trupa live, DJ, există un spaţiu special amenajat spre această necesitate a clientului.

Măiestria culinară a bucătarilor, precum şi preparatele unice cu o prezentare impecabilă oferă un plus de eleganţă şi rafinament evenimentului dumenavoastră. Meniurile sunt concepute exact pentru a îndeplini toate dorinţele clienţilor la un nivel cât mai înalt.  

Servirea cu băuturi se face în sistem a la carte, în funcţie de meniul de băuturi agreate iniţial. Băuturile pot fi comandate de invitaţi de la barul principal, sau servite direct la mese de către ospătari. Toate acestea ţinând intru totul după dorinţa clientului. 


All dreams are magical