»
Galerie Foto

Salon de evenimente Cluj Napoca


 
Alegerea unui salon pentru un eveniment este un aspect delicat, mai ales în momentul în care trebuie să te gândeşti la o mulţime de aspecte organizatorice, meniuri, aranjamente, decoraţiuni sau chiar numărul de invitaţi. De aceea, venim în ajutorul tău şi îţi oferim serviciile noastre complete şi de înală clasă.
ADAM's Events & Restaurant este una dintre cele mai noi şi moderne săli de evenimente din Cluj-Napoca, având şi o capacitate de 300 persoane cu posibilitatea aranjării invitatiilor la mese rotunde de 6,8 respectiv 10 persoane.

În cadrul locaţiei noastre vă punem la dispoziţie salonul ADAM”s pentru: nunţi, botezuri,petreceri, conferinţe, dineuri, gale,lansări de produse,seri de spectacol, etc., salonul fiind special conceput pentru a putea găzdui un număr variabil de invitaţi. Astfel, în locaţia noastră aveţi posibilitatea de a alege ceea ce vi se potriveşte.

În cadrul evenimentului pentru care optaţi  vă punem la dispoziţie personal calficat, astfel încât evenimentul dumneavoastră să devină unul de succes. Servirea în cadrul evenimentelor va fi  în sistem once per table, fiecare masă fiind servită simultan de 3-4 ospătari. 

ADAM's - All dreams are magical