»
Organizare Evenimente » Corporate

Sala evenimente corporate Cluj Napoca


Sala evenimente corporate Cluj NapocaADAM’s Events & Restaurant cuprinde un program foarte bine structurat şi definit care îmbină prin profesionalism, creativitate şi pasiune cele mai reuşite evenimente corporate.


În cadrul secţiunii special concepute, ADAM’s pune la dispoziţie un servicu complex personalizat al ADAM’s Events & Restaurant, ce are la bază respectarea cerinţelor fiecărui client în parte prin perspectivele rafinate.

Locaţia dispune de un spaţiu generos, poziţionarea interioară precum şi zona lounge sunt cheia spre reuşita unui eveniment de tip corporate. Locaţia dispune de un spaţiu disponibil de 320 locuri, ring de dans, posibilitate de pozitionare a unui band live, zona lounge.

Măiestria culinară a bucătarilor, precum şi preparatele unice cu o prezentare impecabilă oferă un plus de eleganţă şi rafinament evenimentului corporate. La cere se pot realiza şi meniuri de bufet suedez, special concepute pentru necesităţiile evenimentului dumneavostră.

Servirea cu băuturi se face în sistem a la carte, în funcţie de meniul de băuturi agreate iniţial. Băuturile pot fi comandate de invitaţi de la barul principal, sau servite direct la mese de către ospătari.
All dreams are magical